Drift & Support

Drift & Support2020-09-16T17:40:55+02:00

Drift & Support

Alla håller med om att en bil behöver regelbunden service kontinuerligt underhåll för att fungera som det är tänkt under en längre tid. På samma sätt behöver även en webbsida underhållas och uppdateras för att vara säker och fungera tillfredsställande.

Deal With IT erbjuder en tjänst där vi tar ansvaret för hela er webbsida. Vi har egna servrar som är optimerade för WordPress i moderna datahallar. Läs vidare eller kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Drift av er webbsida

Med vårt driftspaket tar vi hand om allt som behövs för att er webbsida ska fungera som tänkt. Er webbsida kommer att ligga på våra egna servrar som är optimerade för WordPress i en modern datahall. Vi sköter versions- och säkerhetsuppdateringar så att er sida är säker och fungerar optimalt.

Ni behöver med andra ord inte oroa er för någonting.

Vad ingår i driftspaketet?

Drift på optimerade servrar
Er webbplats kommer att hostas på våra säkra och optimerade servrar för att alltid kunna leverera en snabb och stabil webbsite.

Säkerhetsuppdateringar
Vi uppdaterar er webbsida med de senaste säkerhetsuppdateringarna så att er webbsida förblir säker och stabil

Versionsuppdateringar
Med jämna mellanrum släpps nya versioner av WordPress. Ibland kan det orsaka problem med tema och plugin som finns installerat på siten. Vi testar och säkerställer att er webbsida fungerar inför och efter varje versionsuppdatering.

Daglig backup
Vi tar daglig backup av er webbsida och filer. Skulle något sluta fungera kan vi snabbt återställa sidan till senaste fungerande version.

SSL-certifikat
SSL-certifikat (https://) ingår till din webbplats för en krypterad och säker åtkomst till er webbsite.

Bevakning av driftsstatus
Vi bevakar er sida så att den alltid fungerar och är snabb.

Domänregistrering/förnyelse
Vi hjälper er om ni behöver registrera en ny domän. Vi kan också hjälpa till med förnyelse av er befintliga domän genom att föra över den till vår domänhanterare.

10% rabatt på timpris
Ni får dessutom 10% rabatt på ordinarie timpris (890:-/tim) när ni behöver göra förändringar på sidans text, bilder eller layout.

Sinnesro
Ni behöver inte längre tänka på om er sida fungerar eller inte. Det gör vi. Ni behöver heller inte undra vem ni ska kontakta om något behöver ändras på er webbsida. Ni kontaktar bara oss.

Driftspaket

699:-per månad (ex. moms)
  • Säkerhetsuppdateringar
  • Versionsuppdateringar
  • Daglig backup
  • SSL-certifikat
  • Bevakning av driftsstatus
  • Domänregistrering/förnyelse
  • 10% rabatt på timpris

Support

Har ni köpt en webbsida av oss lämnar vi inte er och går vidare till nästa kund. Ni kan alltid ringa eller skicka ett mail när ni har frågor eller vill göra förändringar på er webbsida. Vi är noga med snabb service och trevlig bemötande.

Vi debiterar 890:-/tim för förändringsarbete. Minsta debitering är 30 minuter. Teckna vårt driftspaket för att få 10% rabatt på timpriset!

Kontakta oss

Har du fler frågor?

Slå oss en signal eller skicka ett mail så pratar vi om vad som passar just er!

    Den här siten skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.